Точно какво трябва да разберем за лазерната епилация

laser hair removal

Какво точно трябва да знаем за премахването на косми с лазер
Ненужното по-голямо окосмяване по нашето тяло почти винаги е бил кошмарът на жените днес. Нежната половина от хората, за да бъде с наистина нежна и прекрасна кожа, се подлага на зашеметяващи процедури, за да изчезнат косъмчетата.

Във войната с косъмчетата са позволени почти всички средства – самобръсначки, кола маска, устройство за епилиране и какво ли още не.
В древни времена дамите са употребявали сечива, сок от дървета, течен карамел, мед и дори смес с арсен или гасена вар, които често пъти оставяли тежки следи по тяхната кожа.

В наши години точно тези методи са както минало, хем методите не са се променили много.
Най-безболезненият, бърз и качествен начин си остава самобръсначката. Недостатъците му обаче са, както добре разбирате, е в това, че много скоро на 2-рия ден малките косъмчета израстват и веднага след продължителното му прилагане те стават много по-черни, дебели и нагъсто.

С най-голям дълъг резултат са методите, при които косъмът се премахва заедно с коренчето

Маската за махане на косми и епилаторът дават този ефект. И двете операции за съжаление са свързани с болка и време от деня.

Кола маската почти винаги се получава перфектно, когато е приготвена от козметик в удачно за целта студио. Безсъмнено коства важно време и пари. В лични условия също е възможно да се направи, но не всички девойки съумяват да се справят със задачата.

Когато се отнася до епилацията, тя се извършва у дома и е наложително да се заредите с спокойствие, свободно време и място, където косъмчетата съвсем спокойно да падат и веднага след този етап да са почистени.

Както много ясно се вижда, всички тези начини имат своите предимства, но и имат немалки недостатъци, а в резултат космите не спират да си растат и да се нуждаят от от нас и през няколко дена да ги отстраняваме.

Реалното, което трябва да разбирате преди да започнете епилация с лазер е, че е необходимо косъмчетата да не са премахвани от коренчетата поне 3-4 седмици точно преди посещението.

Дефакто, колкото по-силен е косъмът или много по-гъсто окосмяването, точно толкова по-добър е резултатът след няколко процедури.
И да, просто няма как тези неща да се случат с магическа пръчка след 1-2 посещения, апаратурата още не е стигнала до толкова голямо ниво.
Нужни са поне шест посещения, за да се премахне окосмяването и ефектът да се бъде за дълго време.

Преди да започнете лазерна епилация, космите наложително е да са обръснати. Нужно е да сте запознати с процедурата от страна на специалистите, които сте решили да посетите.

Ако наистина центърът за лазерна епилация, който сте открили, е напълно точен и надежден, то специалистите в центъра никога няма да ви излъжат, че методът е напълно без болка и ще премахне косъмчетата на 100% и завинаги.

За всякакви въпроси, които ви притесняват, се отправете към специалист дерматолог. Не се излагайте на такава процедура без да знаете точно какво представлява тя и не се оставяйте да бъдете лъгани.

Посетете сайта ни за лазерна епилация софия