Продецурата по лазерна епилация – безболезнена, ефективна, безопасна

laser hair removal

Продецурата по лазерна епилация – безопасна, ефективна, безболезнена

Въпросът за дълготрайно, безболезнено и ефективно обезкосмяване на тялото стои на дневен ред от години и вълнува много повечко съвременни мъже и жени. За пръв път обаче този въпрос среща правилното си решение и то се назовава епилация с лазер.

Процедурата по лазерна епилация е третиране на фоликулите с косъмчета благодарение на точно насочени лазерни импулси. Безсъмнено това влияе на израстването на косъма и съответно гарантира много по-дълготрайни постижения от останалите методи по обезкосмяване, продавани до момента.

За какъв точно вид окосмяване и кожа е подходящо обработването епилацията с лазер?

кратката версия е – обработването е подходящо за всеки вид кожа и окосмяване. Актуалните системи с лазер работят с много различни дължини и видове на импулси с лазер. Това предоставя напълно ефективно и безопасно въздействие, както за светлите и тънки косми, характерни за белите типове кожа, така също и за по-тъмни косъмчета, имащи обикновено хората с по-тъмен фототип. Нормално цялата процедура по лазерна епилация се извършва от професионалисти, които в началото уточняват вида на кожата и окосмяването, и по този начин определят точно какъв вид лазерен импулс би действал най-хубаво в конкретния момент. На лице са също и нови типове апарати, съвместявайки в себе си разнообразни норми за епилация с лазер, по този метод се постигат максималните възможни реакции за перманентно премахване на космите.

Какви зони на тялото биха могли да бъдат обработвани с лазерна епилация?

Цялата процедура по лазерна епилация е възможна в/у безусловно всяка една зона на тялото, в това число и най-нежните като пример оредмишници, триъгълник, лице и гърди. Както споменахме, резултатността на процедурата не се влияе от вида на окосмяването. Същото важи и за безопасността и – тя е пълна и гарантирана, независимо от разположението на окосмеността.

Относително колко операции с епилация с лазер са нужни за придобиване на постоянно отстраняване на космите?

Скоростта, за която ще се постигне искания резултат, е индивидуална и много зависи от фактори като пример вид на кожата, фон на хормоните на човека и растежна фаза на косъма по време на цялата процедура. Най-често при повечето от пациентите серията процедури с епилация с лазер достига търсен резултат от 6-ата и 8-мата процедура.

Болезнена ли е цялата процедура?

Актуалните технологии с лазер са направени така също, за да осигурят възможно най-добър комфорт за клеинта по време на епилация с лазер. Усещането, което бихте преживели по времето на процедурата, би могло да бъде описано като слабо пощипване, но в никакъв случай не можем да говорим за остра болка. Накрайниците, с които се извършва работа, притежават определени механизми за изстудяване, а това превръща подлагането на епилация с лазер безопасно и безболезнено, а локалната упойка – напълно ненужна.

Прочетете пълната информация: уголемяване на устни